Fra hjemmeside til blogg.

Da skal jeg også prøve meg innenfor bloggverdenen. Starter herfra, så ser vi hva det blir etterhvert. Beskrev i overskriften noen av mine interesser, men livet består jo ikke bare av interesser. Rutiner, og hygiene f.eks. Det er kanskje ikke så interessant, men nødvendig.

 Både jeg og min datter (født 2002) har ME, så livet byr på litt spesielle utfordringer for oss. Jeg fikk diagnosen feb. 2011, og min datter aug. 2013. For oss personlig har ikke diagnosen hatt noe å si, men den har åpnet LITT flere dører enn uten. F.eks så venter vi på rullestol til datteren min. Den hadde hun ikke fått uten diagnose. 

Jeg er ganske interessert i å lage mat, og har tro på at vi er det vi spiser. Men er ikke helt svart-hvitt heller, mat kan ikke kurere ALT. Men det gjør ingenting hvis man prøver å holde seg så frisk som mulig, med de begrensingene livet har satt for en. Vi prøver ut paleo for tiden, og er litt spent på det kostholdet. Hvis det er intereese for det, så sjekk: www.undervarttak.se. Det er en fin og oversiktlig blogg med oppskrifter. Da får du et innblikk i tenkningen bak paleokostholdet. 

 Vi har fem katter, og prøver oss på litt oppdrett. Har hatt to kull Norsk Skogkatt så langt. Det neste kullet blir forhåpentligvis Sibirkatt. Skal legge inn litt bilder etterhvert. 

 


Comsi, vår sibirhunn, koser seg maks!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits